Αρχή Σελίδας

ΣΕΡΡΕΣ: 8 χλμ. Σερρών - Σιδ/στρου. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2321077130 [email protected]
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μύλοι 6 Ευκαρπία. ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310688700 [email protected]

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ι. ΚΤΕΟ GPS
Οι εγκαταστάσεις του Ι. ΚΤΕΟ GPS στην Θεσσαλονίκη
Ι. ΚΤΕΟ GPS
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εταιρεια ΚΤΕΟ GPS Α.Ε ιδρυθηκε το 2003 και είναι η ιδιοκτητρια εταιρεια του πρωτου Ιδιωτικου ΚΤΕΟ που λειτουργησε στην Ελλαδα τον Μαιο του 2004. Σημερα διαθετει δυο υπερσυγχρονα ΚΤΕΟ, ένα στις Σερρες και ένα στην Ευκαρπια Θεσσαλονικης.

Με τεσσερεις διαδρόμους ελέγχου το κάθε ΚΤΕΟ (επιβατικών βαρέων οχημάτων, και δικύκλων), με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρέχουν υψηλής ποιότητας ελέγχους, με προσωπικό ανωτάτης εκπαίδευσης και πιστοποιημένο από τους αρμόδιους φορείς, σε άνετο και φιλικό περιβάλλον, παρέχουμε αξιόπιστες και υπηρεσιες τεχνικου ελεγχου, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2008

Το πεδίο δραστηριοτήτων και ικανότητας του ΚΤΕΟ GPS που αφορά την εκτέλεση τεχνικού ελέγχου οχημάτων συμμορφώνεται σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και όλες τις ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις.

Το Πιστοποιητικό του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας χορηγείται από Ιδιωτικό Φορέα Πιστοποίησης μετά από έλεγχο ομάδας αξιολόγησης, που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο στις εγκαταστάσεις του Κ.Τ.Ε.Ο., ούτως ώστε να πιστοποιηθεί η ικανότητα διενέργειας τεχνικών ελέγχων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.
Κατα την διαδικασία πιστοποίησης ελέγχονται τα έγγραφα νομιμοποίησης του Φορέα, το ελεγκτικό προσωπικό κατά τη διενέργεια ελέγχου οχημάτων, ο τρόπος και η διαδικασία έκδοσης Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου (Δ.Τ.Ε.) καθώς και οι Διαδικασίες του Συστήματος Ποιότητας.